Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Helseudsalg, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Helseudsalg.


Generelle oplysninger

Juridisk navn: Helseudsalg ApS
Organisationsform: ApS
CVR-nr. 41521112
Adresse: Strandhaven 105, 2665 Vallensbæk Strand
E-mailadresse: info@helseudsalg.dk
Telefonnummer: 50 52 36 00 (Mandag til fredag kl. 11:00 - 17:00). Du er velkommen til at efterlade en besked på andre tidspunkter.


Betaling

Hos Helseudsalg kan du betale med:
- Dankort, VISA-Dankort (0,00 DKK, gebyrfrit)
- VISA, Mastercard, JCB (0,00 DKK, gebyrfrit)
- MobilePay (0,00 DKK, gebyrfrit)
- Bankoverførsel til kontonr. 5501-6287626744. (0,00 DKK, gebyrfrit). Obs: Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs hvorfor her. (Ved overførsel fra udlandet benyttes: IBAN: DK5820006287626744, BIC/SWIFT: NDEADKKK
- Ved afhentning på vores adresse kan der betales kontant
- EAN (0,00 DKK, gebyrfrit), kan kun benyttes af offentlige institutioner.

Ved brug af betalingskort reserveres beløbet til betaling af dit køb. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne afsendes fra helseudsalg.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Hvis en del af din leverance først kan leveres senere og må eftersendes, trækkes beløbet ikke før den sidste del af din leverance er afsendt fra helseudsalg.dk.

Hvis din ordre eller dele af den annulleres, vil helseudsalg.dk ophæve reservationen af beløbet på din konto senest inden for 2 hverdage. Dit pengeinstitut kan dog vente længere tid med at ophæve reservationen, efter at helseudsalg.dk har ophævet reservationen.


Bestilling

På helseudsalg.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med helseudsalg.dk indgås aftaler på dansk.

Du vil normalt modtage en ordrebekræftelse ved bestilling. Hvis ikke du modtager en ordrebekræftelse kan du bede om en kopi ved at sende en mail til info@helseudsalg.dk.


Levering og forsendelse

Alle ordrer til levering i Danmark sendes som standard med Post Nord.

Vores forsendelsesgebyr er 39,00 kr. uden omdeling inden for Danmark. Dvs. at pakken leveres til dit lokale posthus.
Forsendelse med omdeling til din adresse eller pakkeboks koster 49,00 kr. i Danmark.

Forsendelse til det øvrige EU 112,50 kr. incl. moms uanset ordrestørrelse.

Til det øvrige udland beregnes forsendelse afhængig af modtagerland.

Levering af varer fra Helseudsalg anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.

Forsendelse af varer sker med DAO. Leveringstid i Danmark: 3 - 5 dage.


Told ved levering til Norge og andre lande uden for EU

Ved levering til lande uden for EU vil der i mange tilfælde blive opkrævet told. Told (toll) opkræves ofte ved import til bl.a. Norge. Find information om norsk toll her.


Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt hos Helseudsalg overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.


Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på email til info@helseudsalg.dk eller på tlf. 62 64 12 22 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.


Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

1. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
2. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,
3. Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på,

Du mister din fortrydelsesret, hvis;
- du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.
- du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Helseudsalg
Strandhaven 105
2665 Vallensbæk Strand

Du bedes vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


Reklamation

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på helseudsalg.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Eventuelle fejl eller mangler ved leverancer fra Helseudsalg skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter, du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed begrænset til den holdbarhedsperiode, som producenten har anført. 

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Helseudsalg
Strandhaven 105
2665 Vallensbæk Strand

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.


Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på helseudsalg.dk, registreres følgende oplysninger:
- Navn
- Adresse
- Telefonnummer
- Email-adresse
- IP-adresse
- Varekøb

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig og for at overholde lovkrav vedr. bogføring.

Personoplysningerne registreres hos Ludvigslyst/helseudsalg/Vitaking og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev registreres navn og email-adresse. Du kan til enhver tid framelde dig vores nyhedsbrev. 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for Ludvigslyst/helseudsalg/Vitaking har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige for helseudsalg.dk er Ludvigslyst/helseudsalg/Vitaking. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til helseudsalg.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Ludvigslyst/helseudsalg/Vitaking har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du her ret til at få slettet de oplysninger, som vi har registreret om dig, i det omfang lovgivningen tillader det. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Ludvigslyst/helseudsalg/Vitaking via e-mail til info@helseudsalg.dk.


Cookies

På helseudsalg.dk anvendes cookies med det formål at optimere netbutikken og dens funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. En cookie er en lille datafil, der gemmes på din computer for at holde styr på hvad der sker under dit besøg, og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Cookies er nødvendige for at få netbutikken til at fungere. Cookies husker f.eks. hvad du har lagt i indkøbskurven, adresseoplysninger, om du tidligere har besøgt siden mm.

Typer af cookies anvendt af Helseudsalg.dk:
- Sessionscookies: Er nødvendige for at holde forbindelsen mellem din computer og netbutikken kørende. Netbutikken vil ikke fungere korrekt, hvis du har slået cookies fra i din browser. Sessionscookies slettes igen, når du lukker browseren.
- Persistent (varige) cookies: Lagres på din computer for at huske valg, du har foretaget. Helseudsalg.dk benytter kun persistent cookies til at huske din ønskeliste, hvis du sætter noget ind på den. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer; hvordan afhænger af din browser.


Logstatistik

Vi gør brug af Google salgssporingsteknologier, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Vi garanterer, at dine personlige oplysninger aldrig vil blive videregivet eller misbrugt på noget tidspunkt. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere helseudsalg.dk.


Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på helseudsalg.dk. Er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.


Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@helseudsalg.dk eller evt. tlf. 50 52 36 00. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
https://naevneneshus.dk/

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret 15. januar 2020.


Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Helseudsalg
Strandhaven 105
2665 Vallensbæk Strand
info@helseudsalg.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

___________________________________________________________________________________________

Bestilt den: ________________________  Modtaget den: ________________________

Forbrugerens navn: ________________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ________________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________

Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)