Om os

Kontakt

Du kan kontakte os på tlf. 50 52 36 00 mandag til fredag fra kl. 11:00 - 17:00 eller på mail: info@helseudsalg.dk. Vi besvarer mails indenfor 1 times tid alle dage.

Helseudsalg.dk er en e-mærket netbutik. Når du handler på e-mærkede netbutikker, har du altid adgang til e-mærkets forbruger-hotline.


Hvem er vi


Helseudsalg er en familieejet virksomhed, der drives af William Sørensen. Med til virksomheden hører også Vitaking, der bl.a. fremstiller kosttilskudet Molyb-Plus.


                                               

Jeg har stor interesse for sund kost og kosttilskud der kan være med til at sikre sig en sund krop og derved bedre velvære i daglig dagen. Jeg har selv oplevet gode resultater ved brug af kosttilskud og derfor har jeg valgt at dedikere min tid til at sikre mig at andre også har mulighed for at opleve de positive resultater man kan opnå ved hjælp af kosttilskud. Jeg har mange års erfaring med drift af helse kost webshops. 

I 2020 kom muligheden for at overtage Helseudsalg.dk så jeg slog naturligvis til og er stolt over at være den nye ejer.

Jeg har ambitioner om at kunne garantere høj, personlig kundeservice, dag til dag levering og konkurrence dygtige priser. Fremover stæber jeg også efter at udvide og tilpasse sortimentet i overensstemmelse med kundernes ønsker og behov. Det er samtidig vigtigt for mig at bibeholde alt det som den tidligere ejer Niels har stået for og leveret til sine kunder siden 2007.  Jeg har af den grund valgt at have hans profil som en del af min side som du finder nedenunder her.

Velkommen i butikken!

William  

 

Niels og Vera Christensen


Vi har i mange år interesseret os for sund kost og kosttilskud, så da muligheden bød sig i år 2006, overtog vi Vitaking. Vitaking beskæftigede sig dengang med indkøb og salg af kosttilskud til en mindre kundekreds. Helseudsalg.dk startede op som netbutik i år 2007 for at gøre det let for hele befolkningen at finde og købe Vitakings kosttilskud, der på det tidspunkt blev produceret hos en underleverandør. Sortimentet hos Helseudsalg er siden blevet udvidet markant med stadigt flere produkter og flere leverandører. Vi stræber efter at kunne levere, hvad vore kunder ønsker, og vi tager gerne nye produkter ind, hvis du savner noget i vores sortiment.

I år 2008 etablerede vi egne emballeringsfaciliteter, så de af vore produkter, der bærer Vitaking-mærket, nu emballeres her. Disse produkter omfatter nu calciumgluconat og magnesiumcarbonat.

I år 2018 overtog vi produktionen af molybdæn-tilskudet Molyb-Plus, der nu fremstilles her.